ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

Μεγάλα μάτς με μεγάλες αποδόσεις στη SUPERLEAGUE...

  Καλημέρα, καλημέρα! Άσχημη μέρα χθές για όσους παίξαμε. Πάμε σήμερα να δουμε τι θα κάνουμε μπας και βγάλουμε τα σπασμένα της χθεσινής μέρας.

  Ξεκινάμε με το 354 και το παιχνίδι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες είναι πανω κάτω ισάξιες και αν θέλετε τη γνώμη μου θα εξασφαλίσουν και οι δυο μια ευκολη παραμονή. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει 3 αγωνιστηκές να πάρει κάποιο βαθμό καθως αντιμετώπισε ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κατά σειρά και θέλει να επανέλθει ξεκινώντας από σήμερα. Ο ΟΦΗ σε καλύτερη κατάσταση έχει 2 συνεχόμενες νίκες που τον έχουν φέρει πολυ ψηλά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είναι αμφίροπο και θεωρώ την ισοπαλία ως το πιο πιθανό σημείο, ενώ και το 2-3 g είναι καλό ποντάρισμα.

  Πάμε μια βόλτα απο τη Ν.Σμύρνη και το παιχνίδι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Οι Πράσινοι προέρχονται απο απρόσμενη ήττα στο Βικελίδης απο τον ΑΡΗ και θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτό το αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την μέχρι τώρα καλή πορεία τους. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι αήττητος για 3 συννεχόμενα παιχνίδια και βρίσκεται στην 8η θέση. Η προιστορία σε αυτά τα παιχνίδια ευνοεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που έχει 4 νίκες στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στη Ν.Σμύρνη ενώ τα 4 τελευταία παιχνίδια εχουν έρθει στα 2-3 τέρματα. Ετσι και εμείς θα πάμε με την προιστορία και θα ποντάρουμε στη νίκη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και στα 2-3g.

  Tέλος,  πόλυ σύντομα και συνοπτικά θεωρώ οτι αξιζει να ρισκάρουμε στο Χ στο παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ ενώ πολύ πιθανή είναι και η νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απέναντι στην ΚΕΡΚΥΡΑ απο ημήχρονο παρότι οι Πειραιώτες έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ                          Χ(3,00)/2-3G(1,70)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ          2(1,50)/2-3G(1,80)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ                Χ(3,00)
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                 2/2(2,14)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου