ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

Παίρνει την πρωτιά ο ΠΑΟΚ!


  Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια του ΒΕΤ ΑRENA 365! Πέμπτη σήμερα και βραδιά Europa League, πολλά παιχνιδια και αρκετά πιθανα σημεια με καλές αποδοσεις.

  Ξεκινάμε σιγά-σιγά με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ στην Τούμπα με κωδικό 143. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και παίζει με στόχο την πρώτη θεση του ομίλου. Η ΡΟΥΜΠΙΝ από την άλλη θελει έναν βαθμό για να εξασφαλήσει τη δευτερη θέση του ομίλου και να αφήσει εκτος διοργάνωσης την ΤΟΤΤΕΝΑΜ. Με ισοπαλία ειναι και οι δύο ομάδες ευχαριστημένες με τον ΠΑΟΚ να παιρνει την πρώτη θέση και την ΡΟΥΜΠΙΝ την δεύτερη. Επίσης περιμένουμε και λίγα γκολ.

  Στον ιδιο όμιλο η αδιάφορη ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ υποδέχεται την ΤΟΤΤΕΝΑΜ που θέλει την νικη και ελπίζει σε στραβοπάτημα της ΡΟΥΜΠΙΝ στν Τούμπα. Εύκολο το εργο της ΤΟΤΤΕΝΑΜ  γι αυτο θα ποντάρουμε στο 2 από ημήχρονο.

  Για το τέλος αφήσαμε τα παιχνίδια στο 150 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ και στο 148 ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΝ που αναμένονται να μπουν πολλά γκολ. Το πρώτο ειναι αδιάφορο καθώς καμία ομάδα δεν παει για τίποτα ενώ στο άλλο η ΑΘΛΕΤΙΚΟ έχει εξασφαλίσει την προκριση ενώ την δεύτερη θεση σ αυτον τον όμιλο θα πάρει η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Ανοιχτά θα ειναι και τα δύο παιχνίδια γι αυτο θα ποντάρουμε στο ΟVER.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ                           Χ(2,45)/UNDER(1,50)
ΣΑΜΡΟΚ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ                  2/2(2,36)
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ       OVER(1,72)
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. –ΡΕΝ              ΟVER(1,72)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου