ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

Αλλη ομάδα στο Παγκρήτιο ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ..!!

  Kαλησπέρα σε ολoυς τους φίλους του betarena!!! Άσχημη μέρα η χθεσινή αφου πολλά απο τα παιχνίδια και απο αυτά που δώσαμε ακόμα και εμείς πήγαν ''κουβά''.

   Κυριακή λοιπόν σήμερα και ελπίζουμε για μια καλύτερη τυχη.Πάμε λοιπον στον 1ο παιχνίδι για σήμερα και το ματς της ΦΙΤΕΣΕ με την ΓΡΟΝΙΝΓΚΕΝ.Η πρωτη βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος αφήνοντας πίσω την αντίπαλο της 3 βαθμούς .Στο τελευταίο ματς της νίκησε 4-0 την ΒΑΑΛΒΑΙΚ αλλα στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής τησ ΝΤΕ ΧΑΑΝΓΚ δήλωσε πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες δείχνοντας ετσι της δυνατότητες που πιστεύει οτι εχει η ομάδα του!!!!Απο το παιχνίδι 8α απουσιάσουν οι ΦΑΝ ΧΙΝΚΕΛ,ΣΝΑΙΝΤΕΡΣ,ΠΙΡΟΚΑ,ΓΙΕΝΕΡ. Παμε στην ΓΡΟΝΙΝΓΚΕΝ τώρα οπου παρα τα 3 γκολ του ΤΕΞΕΙΡΟ η αμυνα της δεν μπορεσε να σταθεί αντάξια και το μονο που κατάφερε να παρει απο την ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ηταν ο βαθμός της ισοπαλίας.Εχει μια απο τις χειρότερες άμυντικες αποδόσεις . Εκτος ειναι οι ΚΙΦΤΕΝΜΠΕΛΝΤ και ο βασικός αμυντικός ΚΒΟΥΑΚΜΑΝ. Θα πάμε στον άσσο της ΦΙΤΕΣΕ καθως δειχνει σε καλυτερη κατάσταση.

  Συνεχίζουμε με Superleague και το παιχνίδι ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΟΞΑ στο 371. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ειναι σε σαφώς καλύτερη αγωνιστηκη κατάσταση από τη ΔΟΞΑ η οποια μέχρι στιγμης δεν έχει πείσει κανέναν οτι μπορει να παραμεινει και του χρόνου στη μεγαλη κατηγορία.Οι Κρητικοί στην έδρα τους μεταμορφόνονται και αποδίδουν καλυτερα αφου έχουν μόλις μια ήττα, ενώ οι Δραμμινοί ακόμα ψάχνουν το πρώτο τους γκολ. Ξερό άσσο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΦΙΤΕΣΕ-ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ      1(1,85)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΟΞΑ           1(1,35) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου