ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

Περνανε ευκολα ΞΑΝΘΗ και ΠΑΛΕΡΜΟ!!


  Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας. Μεγάλο κουπόνι το σημερινό με καλες επιλογές για ποντάρισμα που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

  Κάνουμε αρχή με τον κωδικο 299 και το παιχνίδι ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Σε φοβερή φορμα η ΞΑΝΘΗ που μετράει 4 συνεχόμενες νίκες με τελευταία αυτη απέναντι στη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Με πολυ καλή εδρα η ΞΑΝΘΗ είναι το φαβορί απέναντι σε εναν ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ που ακόμα ψάχνει τα πατήματα του στη μεγάλη κατηγορία.Ενώ ηταν καλύτερος απο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στην προηγούμενη αγωνιστηκή καταφερε να φύγει μόλις με τον βαθμό της ισοπαλίας. Για την ΞΑΝΘΗ επιστρέφει ο Βασιλακάκης ενω για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ απών ειναι ο επιθετικός Ποποβιτς.

  Συνεχίζουμε στο 338 όπου έχουμε το παιχνίδι ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΣΕΖΕΝΑ. Το ΠΑΛΕΡΜΟ βασίζεται φέτος πολύ στην εδρα του καθώς διατηρεί σερί 6 αγώνων εχοντας το απόλυτο εντός έδρας και έτσι βρίσκεται στην 6η θέση. Σε κακή κατάσταση η ΤΣΕΖΕΝΑ που σε 6 αγώνες εκτος έδρας έχει 5 ήττες. Απών ο φορ Ερνάντες για το ΠΑΛΕΡΜΟ, βασικός θα ξεκινήσει ο Μίκολλι. Θα προτείνουμε τον ΑΣΣΟ με βάση τη φόρμα των δύο ομάδων και το απόλυτο που διατηρεί το ΠΑΛΕΡΜΟ στην έδρα του.

  Στο 336 έχουμε την αναμέτρηση ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Οι νυχτερίδες γνώρισαν την ήττα μεσοβδόμαδα από την ΤΣΕΛΣΙ για το Champions League και θα συνεχίσει στο Europa League με στόχο να το κατακτήσει. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση ενώ η νεοφώτιστη ΜΠΕΤΙΣ παραμένει χαμηλά στην 16 θέση. Σερί ηττών έχει η ΜΠΕΤΙΣ με τελευταία αυτή απο την ΟΣΣΑΣΟΥΝΑ στην έδρα της πρώτης. Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ μετρα 4 νίκες σε 6 παιχνίδια εκτος έδρας και αναμένεται να κερδίσει και σήμερα, ενώ την βρίσκουμε και σε καλή απόδοση.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ        1(1,50)
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΣΕΖΕΝΑ           1(1,55)
ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ              2(2,05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου