ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

Παει για την πρωτιά η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ!!!

 Κλημέρα σε όλους τους φιλους του ΒΕΤ ΑΡΕΝΑ 365!!!

  Ξεκινάμε σήμερα με την αναμέτρηση της ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ με την ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ για το πρωτάθλημα της Βundesligua  στο 232 του κουπονιού. Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ηοποια προέρχεται απο ισοπαλία στο ντέρμπυ με την ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ την περασμενη αγωνιστηκή φιλοδοξεί να κερδισει την νεοφώτιστη ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ειναι το πρώτο φαβορι για τον υποβιβασμό. Σημαντικές απουσιες για την ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ καθώς θα απουσιάσουν οι Γιέντς(τερματοφύλακας), Μπελιντχαουζεντ (μέσος), και οι Λανκαμπφ, Ντε Ροκ, Μερλε (αμυντικοι). Θα ποντάρουμε στο διπλο της Γκλαντμπαχ που με νικη και συνδυασμό αλλων αποτελεσμάτων μπορει να βρεθει στην κορυφη καθώς απέχει μολις έναν βαθμο.

  Συνεχίζουμε στο 251 και στο παιχνιδι ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ. 7 παιχνιδια χωρις τη χαρα της νίκης μετράει η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ η οποια ειναι απο τις μέτριες ομαδες της κατηγοριας και βρίσκεται στην 13η θεση, ενώ παρουσιάζεται αρκετά κακη εκτος εδρας με 6 ηττες σε 10 παιχνίδια. Απο την άλλη η ΝΟΤΙΓΧΑΜ αν και βρισκεταΙ πολύ χαμηλά στη βαθμολογία παρουσιαζεται βελτιωμενη τελευταια και παλευει περισσότερο τα παιχνίδια και ειδικά στην εδρα της. Θα πονταρουμε στον σημειο 1 καθώς η ΝΟΤΙΓΧΑΜ θελει πολύ αυτη τη νίκη για να ανέβει και βαθμολογικά και ψυχολογικα για την δυσκολη συνεχει που ακολουθει.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ      2(1,80)
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ                  1(1,85)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου