ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

NO CAT, NO DAMAGE...


   
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο χειμερινό break του πρωταθλήματος της Super league αν εξαιρέσουμε τα εμβόλιμα παιχνίδια της 28ης Δεκεμβρίου του Όφη με τον Λεβαδειακό και του Άρη με την Δόξα Δράμας. Ποιος θα με πίστευε αν σας έλεγα τον Σεπτέμβρη ότι σ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα ήταν μόλις 4 βαθμούς πίσω απ τον Ολυμπιακό και με 2 παιχνίδια διαφορά;; Ο Τσάκας ίσως..  Ποιος θα φανταζόταν ότι μετά την αποχώρηση του Χιμένεθ απ τον πάγκο της ΑΕΚ οι κιτρινόμαυροι θα κατάφερναν με 6 σερί νίκες να διατηρηθούν στην 3Η θέση τις βαθμολογίας; Ούτε ο Μιαούλης! Όσο για τον Ολυμπιακό είναι προφανές και επόμενο πως η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες στο τσουλου και οι τραυματισμοί  του στοίχισαν σε αποτελέσματα  στην Ελλάδα. Μια προσπάθεια όμως που απέδωσε καρπούς με την πρόκριση του στο Europa league και μετά και την ευνοϊκή κλήρωση  δημιούργησε ελπίδες  για καλή πορεία στη διοργάνωση. Υποθέτω λοιπόν πως και για τις 3 μεγάλες ομάδες τα πράγματα βαίνουν καλώς- από αγωνιστικής άποψης τουλάχιστον – σ αυτή τη καμπή του πρωταθλήματος.
   Και λέγω από αγωνιστικής γιατί στο οικονομικό θέμα τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν κατ’ ευχή. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό που δεν τον έχει πάρει η μπάλα της συζήτησης «περί επενδυτών» Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ πρόκειται να τα βρουν σκούρα. Και σαν να μην είχαμε αρκετούς Τσάκες και πρίγκιπες (τώρα και πριγκίπισσες!)  να ασχοληθούμε διαβάζω πως οι 3 αυτές ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν έγκριση για συμμέτοχη στις ευρωπαϊκές οργανώσεις του χρόνου. Και πουλήσαμε τον Σισε, και μας έμεινε ο Λέτο να πουλήσουμε. Μετά τον Λέτο ποιον; Τον Καπίνο; Να ερχόταν τουλάχιστον ο Ροναλντίνιο να τον αναγεννούσαμε σαν παίκτη (βλέπε Τζιμπρίλ) να περνάμε το κάτι τις και από κει! Ο ΠΑΟΚ2 χρόνια τώρα κρατεί τον Βιερίνια με νύχια και με δόντια αλλά μέχρι πότε; Είναι τώρα συμπαίκτης και με τον Ρονάλντο στην εθνική.. adios! Η ΑΕΚ πάλι τους Τούρκους δεν τους θέλει και αλλά οι παίκτες της έχουν να πληρωθούν περισσότερους μήνες και απ τους εργαζόμενους στο ALTER!
   To the point..  ευτυχώς να λέμε που παίζουν καλή μπάλα οι ομάδες και τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα και κάπως ξεχνάνε τα οικονομικά προβλήματα. Ένα κακό σερί στους αγώνες ενδεχομένως να είναι η αρχή για γκρίνιες, εκνευρισμούς και γενικά για να αρχίσουν πάλι οι προπονήσεις να περιλαμβάνουν  ξύλο και σουτ στα κεφάλια προπονητών.

Υ.Γ. Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με το bet arena οπότε όταν εσείς του sport-fm διαβάσετε το άρθρο μου και το λατρέψετε επικοινωνήστε μαζί μου! Μετά δημοσιογραφικής τιμής ..
Γκούσαρης Μίλτος milkos93@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου