ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2011

Φωτια στον όμιλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..!!

  Καλησπέρα, καλησπέρα! Τρίτη σήμερα, βραδιά Champions League και έχουμε και λέμε..

  Στον 6ο όμιλο, τον όμιλο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι και ο πιο αμφίροπος έχουμε τα εξής παιχνίδια : 107 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ και 108 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ . Η πρόκριση παίζεται μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΑΡΣΕΙΓ που παλευουν για τη δεύτερη θέση που θα τους εξασφαλίσσει ενα εισητήριο για τους 16 του Champions League .

  Στο Γ. Καραισκάκης ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποδέχεται την αδιάφορη ΑΡΣΕΝΑΛ και θέλει διακαώς το τριποντο. Με σημαντικες απουσιές στο κέντρο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθως εκτός μάχης ειναι οι  Φέισα, Ιμπαγασα, Μακούν ενω αμφίβολοι ειναι οι Μέλμπεργκ και Φουστέρ. Η ΑΡΣΕΝΑΛ κατεβαίνει χωρις τα μεγάλα της αστέρια που έχουν μείνει πισω στο Λονδίνο. Με όπλο την καυτή έδρα και την ώθηση του κοσμου του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι το φαβορί για την νίκη κατι το οποίο έχει ξανακανει στο προσφατο παρελθόν απέναντι στην ΑΡΣΕΝΑΛ που ήταν και τότε αδιάφορη.

  Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ θέλει την νικη απέναντι στη ΜΑΡΣΕΙΓ από 3-0 και πάνω καθως ειχε ηττηθει στη Γαλλια. Επίσης μία δυνατη έδρα αυτη στο Westfallen, ενώ η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ειναι σε φορμα αυτον τον καιρό στη Γερμανία καθώς βρισκεται ενα μόλις βαθμό απο την κορυφή. Απο την άλλη  η ΜΑΡΣΕΙΓ δεν πειθει τον τελευταιο καιρο και βρισκεται στην 7η θέση στη Γαλλία. Απών ο φορ Ζινιάκ. Θα ποντάρουμε στον άσσο της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ενώ πολύ πιθανό είναι να προηγειται απο το ημηχρονο.

  Τέλος στο 105 του κουπονιου η αδιάφορη ΓΚΕΝΚ υποδέχεται την ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ που θέλει το τρίπονο για να εξασφαλισσει την προκριση και την πρωτιά στον ομιλο. Προβλεπεται εύκολο βράδυ για τους Γερμανούς απέναντι στους αδιάφορους Βέλγους, γιαυτό και μεις θα επιλεξουμε το σημείο 2.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ      1/1(2,35)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ       1(1,85)
ΓΚΕΝΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ          2(1,45)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου