ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΑΠΟΕΛ!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betarena365.Σήμερα ημέρα  champions league και τα προγνωστικά παίρνουν φωτιά.

    Πάμε στην πρώτη πρόταση για σήμερα.Το δεύτερο εισητήριο για την πρόκριση στους 16 παίζουν σήμερα η ΠΟΡΤΟ με την ΖΕΝΙΤ στο ΝΤΡΑΓΚΑΟ. Η 1η θέλει μονάχα την νίκη για να προκριθεί ενω περνάει ακόμα και πρώτη σε περίπτωση στραβοπατήματος του ΑΠΟΕΛ. Απουσιάζει μονο ο μέσος ΓΚΟΥΑΡΙΝ. Η ΖΕΝΙΤ  τώρα βολεύται και με την ισοπαλία για να προκριθεί ενω και αυτή με την σειρά της περνάει πρώτη αν χάσει ο ΑΠΟΕΛ. Εκτός δράσης παραμένει ο φορ ΚΕΡΖΑΚΟΦ.

   Πάμε στην δεύτερη πρόταση για σήμερα και το αλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου. Ο ΑΠΟΕΛ εχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 και προπορεύται αήττητος μετα απο 5 αγωνιστηκές , θα κυνηγήσει και σήμερα ενα θετικό αποτέλεσμα απένατι στη τελευταία ΣΑΧΤΑΡ ώστε να περάσει 1ος . Δύσκολα θα αγωνιστούν ο μέσος ΠΙΝΤΟ και ο φορ ΑΙΛΤΟΝ. Στο στρατόπεδο της ΣΑΧΤΑΡ έχει χαθεί καθε ελπίδα για πρόκριση αφου ειναι τελευταία και με μόλις 2 βαθμούς,ετσι έχει ριχτεί στην μάχη για το πρωτάθλημα και παλεύει με την ΝΤΙΝΑΜΟ για την πρωτία. Απο το σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι μέσοι ΤΣΙΓΡΙΝΣΚΙ,ΧΑΙ.


    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
1. ΠΟΡΤΟ-ΖΕΝΙΤ 1(1.60)
2. ΑΠΟΕΛ-ΣΑΧΤΑΡ 1(2.0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου