ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ!!!


  Αδέρφια μου καλημέρα! Άκρως επιτυχημένη η χθεσινή μέρα καθώς πέρασαν 5/7 από τα βασικά πονταρίσματα. Ξεκινάμε σιγά σιγά με τις προτάσεις του σημερινού κουπονιού.

  Στο 365 έχουμε το παιχνίδι ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ για τη Β’ Κατηγορία της Γερμανίας. Δυναμική στο κυνήγι της ανόδου παρουσιάζεται η γηπεδούχος ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ καθώς βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη δυνατή ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ. Τιμωρημένος ο μέσος Πέκοβιτς. Η ΦΣΒ συνεχίζει να απογοητεύει αφου δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ και μετρά μόλις 4 νίκες σε 31 παιχνίδια για το 2011. Χωρίς σημαντικές απουσίες. Πιστεύω οτι δεν θα δυσκολευτεί  ιδιαίτερα η ΓΚΡΟΙΤΕΡ.

  Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο 368. Το καλό κλίμα παραμένει στις τάξεις του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ καθώς η ομάδα παραμένει αήτηττη. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με 2-1. Στα υπέρ του είναι ότι θα παραταχθεί πλήρης καθώς επιστρέφει και ο Πίτου Γκαρσία. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στον πρώτο του φετινό αγώνα στο πρωτάθλημα έχει ενισχυθεί με τους Γκρίμπιτς, Τόμας, Σάντσεζ, Φαβάλλι, Ζησόπουλο, Βιάνα, Μελισσά, Ιωάννου, Κουτσόπουλο. Εκτός οι Ναπολεόνι, Κοτίτσας, Μουλόπουλος. Όλα δείχνουν ότι θα επικρατήσει ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

  Πάμε στο 415 ΑΛΜΕΡΙΑ-ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ. Μεγαλο φαβορί οι γηπεδούχοι που έχουν ως στόχο την άνοδο. Με όπλο την καλή τους έδρα και μή έχοντας απουσίες η ΑΛΜΕΡΙΑ θα πάρει το τρίποντο απέναντι στην χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.
  Για το τέλος άφησα την αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα μέσα της βαθμολογίας έχοντας ένα βαθμό διαφορά.  Θα επιλεξουμε το σημείο Χ λόγω προιστορίας αφού το 2010 οι δύο ομάδες ειχαν έρθει ισόπαλες   0-0και 1-1.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ          1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ                          1
ΑΛΜΕΡΙΑ-ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ                                    1
(Με ρίσκο) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ               Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου