ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!


Kαλημέρα, καλημέρα! Σάββατο σήμερα, πλουσιο κουπόνι αν και δεν ξεχωριζεις εύκολα σε τι πρέπει να ποντάρεις, αλλά γιαυτό είμαστε εμείς εδώ!

  Ξεκινάμε γρήγορα γρήγορα με το 311 του κουπονιού και το παιχνίδι ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΓΙΑΝΕΝΝΑ. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες και με πολλά προβλήματα. Και οι δύο ομάδες προέρχονται απο ήττα. Πολλές απουσίες ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ που θα στερειθεί τις υπηρεσίες των Ρομάνο, Ολίσε, Χάντι, Σίλβα Τζούνιορ ενώ αμφιβολος είναι και ο Λεάλ. Για τον  Άγιαξ της Ηπείρου απόντες είναι οι Ζαιρί, Ντάσιος,  Τζάνης και ίσως και ο Πατσατζόγλου. Μέσα στη βδομάδα απολύθηκε ο Ντεμόλ και έτσι ο ΠΑΣ θα κατέβει με τον υπηρεσιακό προπονητή Γιώργο Χριστόπουλο. Παρά  τα προβλήματα των δύο ομάδων θα επιλέξουμε το σημείο 1 με απόδοση 1,80 γιατί ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση και έχει σχετικά καλή έδρα.

  Συνεχίζουμε στο 315 και τον αγώνα ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Δαιμονισμένη μεσοβδόμαδα ήταν η ΒΑΛΕΝΘΙΑ καθώς κέρασε με 7 γκολ την ΓΚΕΝΚ για το CHAMPIONS LEAGUE ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πάλεψε μεχρι το τέλος το παιχνίδι με τη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη και τελικά ηττήθηκε με 2-3. Σε καλή κατάσταση και η ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ η οποία αποτελεί την εκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ενώ θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρις καμία απουσία. Για την ΒΑΛΕΝΘΙΑ θα λείπουν οι Μπανέγκα και Κανάλες. Θα ποντάρουμε στο 2 της ΒΑΛΕΝΘΙΑ με απόδοση 2 γιατί δεν ειναι για να πετάει αλλους βαθμούς και βρίσκεται σε φόρμα.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ    1
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ    2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου