ΒΕΤ ΑRΕΝΑ 365






Kαλωσορίσατε στο BET ARENA 365! Στο blog μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και προγνώστικα για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Συνεχής και πλήρης ενημέρωση, αναλύσεις, σχολιασμός για τους αγώνες του κουπονιού. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook κάνοντας like στην σελίδα : http://www.facebook.com/pages/BET-ARENA-365/321542124527543?sk=info




powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2011

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!


  Μεγάλη μέρα σήμερα! Η πρώτη μέρα λειτουργίας του blog μας είναι γεγονός και ελπίζουμε να κανούμε καλή αρχή και να σας στείλουμε ταμείο.

  Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπυ της Bundesligua και τον αγώνα ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στο 325 του κουπονιού. Δυο ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και παραδοσιακά σκοράρουν πολύ. Για την ΜΠΑΓΕΡΝ αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή ειναι ο Ρόμπεν ενώ δεν υπολογίζονται οι Τιμόστσουκ και Σβαινστάιγκερ. Απο την άλλη πλευρά η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ με 5-1 δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αριστερού μπακ Σμέλτσερ και του στόπερ Σούμποτιτς. Τι γίνεται όταν βάζουμε τις δύο πρώτες ομάδες και ταυτόχρονα τις δυο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος να συγκρουστούν??? Η σωστή απάντηση είναι over.

  Mένουμε στη Βundesligua και στον αγώνα ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ STO 239. H προιστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια δείχνει οτι σκοράρουν και οι δύο ομαδες καθώς τα 6 από τα 8 παιχνίδια τα τελευταία πέντε χρονια είναι στο G/G. Σημαντίκη απουσία για τη ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ η απουσία του ηγέτη Ντε Καμάργκο, ενώ για τη ΒΕΡΝΤΕΡ νοκ-άουτ είναι ο Νάλντο, αμφίβολος παραμένει ο Μαρίν. Θα ποντάρουμε στο G/G με απόδοση 1, 45 και στο over με απόδοση 1, 65.

  Συνεχίζουμε στην Ιταλία και στην αναμέτρηση της ΙΝΤΕΡ με την ΚΑΛΙΑΡΙ στο 319 του κουπονιού. Δύο εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι πέρασαν για την ΙΝΤΕΡ η οποία βρίσκετε λίγο πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού στην 17η θέση. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κουτίνιο, Φορλάν, Βιβιανό, Ζουλιο Σέζαρ, Μαικόν, Ναγκτόμο και ο τιμωρημένος Κίβου, ενώ επιστρέφει ο Μότα. Η ΚΑΛΙΑΡΗ είναι σε κακή φόρμα και προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την ΑΤΑΛΑΝΤΑ. Δεν ειναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ελ Καμπίρ, Αστόρι και Έρικσον, ενώ γυρίζει ο βασικός μέσος Ναινγκόλαν. Η ΙΝΤΕΡ δεν έχει περιθώρια και πρέπει να ξυπνήσει γι’αυτό θα την στηρίξουμε στο 1 με απόδοση 1,45.

  Τέλος, στο 308 του κουπονιού για το ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε την αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μας πείθει για την νίκη. Σημαντικές απουσίες και για τους δύο. Θα προτιμήσουμε το Χ με απόδοση 3,00.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ           OVER
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ       G/G  Ή  ΟVER
ΙΝΤΕΡ-ΚΑΛΙΑΡΙ                                  1
Με ρίσκο : KEΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ   Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου